Loading.....


Bukan Rahsia Lagi by Maya Iris Online



Bukan Rahsia Lagi

Bukan Rahsia Lagi

  • Title: Bukan Rahsia Lagi
  • Author:
  • Rating:
  • ISBN :
  • Format : Paperback
  • Language : Malay
  • Page : 453 pages


Blurb Dia makin cantik, kan ShamsulAfif Izzat terpaku Ya, dia masih cantik Dia masih lagi Insyirah yang sama Empat tahun lalu, itulah gadis yang menjadi pendampingnya Gadis yang membawa kebahagiaan dalam hidupnya.Dia tertunduk Kerana wang hantaran, dia terpaksa memutuskan hubungan dengan Insyirah Kerana menjaga satu hubungan, dia melupakan cintanya pada gadis it Blurb Dia makin cantik, kan ShamsulAfif Izzat terpaku Ya, dia masih cantik Dia masih lagi Insyirah yang sama Empat tahun lalu, itulah gadis yang menjadi pendampingnya Gadis yang membawa kebahagiaan dalam hidupnya.Dia tertunduk Kerana wang hantaran, dia terpaksa memutuskan hubungan dengan Insyirah Kerana menjaga satu hubungan, dia melupakan cintanya pada gadis itu Dan, kerana melindungi hubungan itu juga, Afif Izzat hanya membawa kenangan indah bersamanya Kenangan cinta Ain Insyirah Kau masih tak jawab soalan aku Kenapa korang break Shamsul Ada perkara yang lebih penting untuk dipertahankan Kalau hubungan aku dan Syirah diteruskan akan mengeruhkan keadaan IzzatNamun kini, semuanya bagai baru bermula Dia ditakdirkan bertemu dengan Insyirah untuk kali kedua Kerana masih cinta, gadis itu bakal ditawan semula Dia sanggup jadi apa sahaja agar dia dan Insyirah bersatu Cuba awak fikirkan Sebenarnya kita pasangan yang setia Saya masih single Awak masih single Kalau kita tak setia, sudah tentu kita dah kahwin dengan orang lain Izzat Terimalah hakikat, Izzat Sebenarnya, empat tahun adalah satu jangka masa yang panjang Saya dah move on Saya dah ada somebody Awak dah terlewat Terlalu lewat InsyirahMohsin yang hadir antara mereka merapuhkan sekeping hati Kerana calitan luka lama belum sembuh, Insyirah memilih Mohsin dan Izzat sekali lagi menjauh Tetapi apabila Izzat menyepi, Insyirah merindu.Kenapa mesti ada rindu bila hati kata benci Kenapa pula hati kata benci jika yang dirindu itu lelaki yang dicintai Bila semua tahu apa yang Izzat sembunyikan, ia bukan rahsia lagi Izzat dan Insyirah Bolehkah cinta mereka menyatu


Author Maya Iris




Bukan Rahsia Lagi Reviews (7)

  • Announcement before review N nak jual buku ni for RM16 Pada sesiapa yang berminat, boleh lar PM Selepas baca Mahar Cinta Cinderella dan Konspirasi Suami, pada N, nama Maya Iris mula sinonim dengan kisah yang mendalam, yang berlatarkan islamik dan mempunyai pengajaran, hasil daripada usaha pe [..]

  • untuk kesekian kalinya, saya jatuh hati lagi dengan tulisan Puan Penulis.Buku ni tajuknya macam serius je tapi penceritaannya santai dan mudah hadam banyak part dialog yang comel siap tergelak gelak masa baca _ banyak jugak kata kata yang boleh diambil sebagai nasihat dalam naskah ni salah satunya s [..]

  • Cerita yang santai Banyak perkara semasa yang diutarakan penulis seperti soal hantaran mahal, soal tular di media sosial dan sebagainya. [..]

  • Pertemuan dan percintaan singkat selama 6 bulan di US meninggalkan kesan yg mendalam terhadap Insyirah bila sepulangnya Izzat ke tanah air , tiada berita yg dihantarnya kpd gadis itu dan ini menyebabkan pelajaran gadis itu merosot 4 tahun dia cuba melupakan Izzat tapi sekembalinya ke Malaysia , takd [..]

  • saya tak nak komen apa apa tentang novel ini sebab penulis merupakan salah seorang penulis kegemaran saya, cuma tolong jangan terus nak baca bab akhir, sebab nanti akan terbongkarlah rahsia lebih cepat bacalah dari awal baru seronok [..]

  • Next Reviews ↠


Books Related with Bukan Rahsia Lagi by Maya Iris


newbooks-search.com is in no way intended to support illegal activity. We uses Search API to find the overview of books over the internet, but we don't host any files. All document files are the property of their respective owners, please respect the publisher and the author for their copyrighted creations. If you find documents that should not be here please report them. Read our DMCA Policies and Disclaimer for more details.